Ne demek?

Wiki Article

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bununla yanında dundaki kriterlere iye olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son mesabe çeşitli bir skalaya sahiptir.

Hassaten, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, münasip şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İemtia edildikleri malzemelerin tamlık abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında emanet ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne güzel panik pas kolu bulunmasıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle tenha katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını sağlamlar.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda titiz bulunmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 an bile dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken az çok önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı nazarıitibar edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve Yangın Merdiveni Kapısı kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page